test1

Om mig

Foto Lena Karlsson Foto Lena Karlsson

Jag har jobbat med hund sedan 1997. Jag äger och driver Lerkulans Hundcenter AB, ett företag med kurser, yrkesutbildningar, träningshall mm. Det är helt enkelt ett center för hund och ägare. I min roll som instruktör, lärare och hundpsykolog så har jag jobbat med människor och min roll är i dessa situationer att vara coachande, lyssnande och hjälpa människan att hitta sin roll som hundägare, i förändring och i träning. 

2016 påbörjade jag min utbildning till diplomerad coach vilket har varit en inspirerande resa och gjort att jag fått ytterligare verktyg och en fördjupning av mina kunskaper i mitt arbete som coach. En tvåårig utbildning på House of Coaching. Det har gjort att jag kan erbjuda coachning i olika former alltifrån livscoachning till tävlingscoacning.

Jag tycker mycket om mitt arbete där jag får arbeta med människor och hundar. Jag har svårt att tänka mig någonting mer inspirerande!

När jag inte arbetar så tränar jag mina hundar i lydnad, vallning eller nosarbete. Jag har fyra hundar, tre bordercollies och en yorkshireterrier. En av mina hundar är tjänstehund och jag tävlar i lydnad och vallning. 
 

Utbildningar
Här kommer lite om mina utbildningar. Jag skriver inte om alla föreläsningar och korta utbildningar jag gått. Jag ser till att jag är uppdaterad gällande mina yrkesområden.

Instruktör SBK
A-instruktör SBK-97
Hundkurator, Hundens Hus - 99
Lärare SBK -04
Rallylydnadsinstruktör-2010
Grundkurs Coachning, Coach 2 Coach – 2011
Noseworkinstruktör – 2014
Preparatsöksinstruktör för SWDI, Grimsö,- 2014/2015
Coachutbildning, House of Coaching 2016-2018